19+1 Άτομα που την πάτησαν άσχημα με τις Online αγορές τους. Με τον 6ο θα Κλάψετε…

0
13

Άλλα αγόρασαν και άλλα τους έφεραν σπίτι τους. Δείτε ξεκαρδιστικά παραδείγματα online αγορών που σίγουρα δεν γελούσαν τόσο όταν η παραγγελία έφτασε σπίτι τους…[quads id=1] Πόσοι έχετε παραγγείλει κάτι από το διαδίκτυο και σας έχει έρθει κάτι τελείως διαφορετικό στην πόρτα σας; Μην ανησυχείτε! Δεν είστε οι μόνοι. Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο που η παραγγελία τους τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ξύλινες… τηλεοράσεις, χαλιά μινιατούρα, φορέματα που δεν μοιάζουν σε τίποτα με αυτά της φωτογραφίας και λουλούδια χωρίς… άνθη, έφτασαν στην πόρτα των αγοραστών αφήνοντας τους άναυδους.
Μπορεί άλλα να έδειχνε η φωτογραφία και άλλο να τους ήρθε, όμως προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να βγάλουν φωτογραφία με το τι παρήγγειλαν και τι τους ήρθε.

Οι φωτογραφίες είναι τώρα viral και εκτός από το γέλιο που προκαλούν σε όσους τις βλέπουν, προκαλούν και ανησυχία! Μετά από αυτές τις άστοχες αγορές, κανείς πια δεν θα θέλει να αγοράσει ξανά από online καταστήματα.

Και λογικό αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των διαδικτυακών καταστημάτων που υπόσχονται ρούχα και αντικείμενα σε προσιτές τιμές που συχνά είναι απομιμήσεις και δεν έχουν καμία σχέση όμως με το αρχικό προϊόν.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Πηγή: newsit, viralman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here