ba4069ca2d6e4e102f52fc8a664316e3

Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα, θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του!

Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.

Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...
Load More Related Articles
Comments are closed.

Check Also

Στα 28 του Ζύγιζε 320 κιλά και Δυσκολευόταν ακόμη και να Κουνηθεί. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

Στα 28 του, ο Jesse Shand ζούσε σαν ερημίτης στο σπίτι της μητέρας του. Ήταν υπερβολικά πα…