Τι δείχνει η αγαπημένη σας στάση στο κρεβάτι για την προσωπικότητά σας

0
14

Για να είμαστε υγιείς, θα πρέπει να έχουμε και υγιή ερωτική ζωή. Από το να μειώνει το άγχος μέχρι να δυναμώνει την σχέση, ο έρωτας παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή ενός ζευγαριού. Και όταν πρόκειται για ένα τέτοιο θέμα, δεν μπορούμε παρά να συμπεριλάβουμε και τις διάφορες στάσεις.[quads id=1]

Όπως όλοι, έχουμε τις αγαπημένες μας στάσεις και αυτές δείχνουν πολλά για την προσωπικότητά μας. Δεν πειστήκατε; Ρίξτε παρακάτω μία ματια…

#1. Ιεραποστολική 

Άντρες: Αυτό σημαίνει πως διαλέγεται την πιο παραδοσιακή στάση από όλες. Δείχνει πως σας αρέσει να είστε στην ζώνη άνεσής σας και πως δεν σας αρέσει το ρίσκο. Αυτό επίσης δείχνει πως είστε σε μία πιο σοβαρή και μακροχρόνια σχέση.

Γυναίκες: Για σας, ο έρωτας είναι κάτι πολύ οικείο για το ζευγάρι. Δεν σας αρέσει η πολυγαμία και θέλετε να φτιάχνετε δεσμούς που να αντέχουν στον χρόνο. Επίσης, αυτή η στάση δείχνει πως έχετε ανάγκη να νιώθετε την ασφάλεια.

#2. Η γυναίκα από πάνω

Άντρες: Αυτή είναι η πιο άνετη στάση για τους άντρες και μπορεί απλά να κάτσει πίσω και να χαλαρώσει. Φαίνεται πως είστε ο τύπος που δεν του αρέσει η δέσμευση και σπάνια θα προσπαθήσετε για κάτι που δεν σας επηρεάζει.

Γυναίκες: Αυτό δείχνει πως έχετε αυτοπεποίθηση, κουράγιο και είστε εξωστρεφείς. Δεν σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Για σας, σημασία έχει να περνάτε καλά και να νιώθετε άνετα. Έχετε έντονη προσωπικότητα και θα υπερασπιστείτε αυτό που θεωρείτε σωστό.

#3. Στα 4

Άντρες: Αυτή η στάση δείχνει πόσο νοιάζεστε για την δύναμη και κατά πόσο θα την χρησιμοποιήσετε όταν σας δοθεί η ευκαιρία. Πιθανώς να είχατε βιώσει κάποιο τραύμα στην παιδική σας ηλικία ή απόρριψη. Όπως και να έχει όμως, δεν σας νοιάζει καθόλου η άποψη του κόσμου και σας αρέσει να ακούτε τα ζωώδη ένστικτά σας στο κρεβάτι.

Γυναίκες: Αυτό μπορεί να δείχνει πως είστε αρκετά σοβαρές. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει πως είστε μαζεμένες ή ακόμα και πως προσπαθείτε να το αποφύγετε. Αλλά κάθε φορά που σβήνει το φως, καταλαβαίνετε όλες τις πιθανότητες. Τελικά, αφήνετε το ζώο που έχετε μέσα σας και υποτάσσεστε στον σύντροφό σας.

#4. Στάση κουτάλι 

Άντρες: Αυτή είναι η πιο ρομαντική στάση. Αντικατοπτρίζει πως είστε ευγενικός και περιποιητικός. Για σας, είναι σημαντικό το τι σκέφτεται η παρτενέρ σας και θέλετε να την κάνετε να νιώσει ασφάλεια. Ο στόχος σας είναι να την ικανοποιήσετε όσο πιο πολύ γίνεται.

Γυναίκες: Αυτό δείχνει αισιοδοξία. Για σας, είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία. Δεν φοβάστε να χτίσετε μία δυνατή σχέση και προτιμάτε την ευγένεια από το πάθος. Για σας, η μέρα δεν είναι γεμάτη χωρίς μία αγκαλιά ή ένα φιλί.

#5. Στα όρθια

Άντρες: Εδώ γίνεται πιο έντονα τα ζωώδη χαρακτηριστικά σας. Λατρεύετε την δράση και τις νέες προκλήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την αποτυχία σας. Αυτή η στάση δεν είναι εύκολη αλλά για σας όλα έχουν να κάνουν με την εμπειρία. Γι’αυτό και θα δοκιμάσετε τις πιο παράξενες στάσεις.

Γυναίκες: Είστε δυνατή γυναίκα με έντονη προσωπικότητα. Δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι που σας μειώνουν ούτε οι άνθρωποι που δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σας. Για σας, οι άνθρωποι πρέπει να συντονίζονται μαζί σας αλλιώς δεν τους μπορείτε στην ζωή σας. Η στάση αυτή δείχνει πως σας αρέσει περισσότερο η ένταση παρά η σταθερότητα.

Credit: elitereaders.com

via

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here