Την Έσπασε στο Ξύλο και την Έβγαλε Ολόγυμvη στον Δρόμο. Αυτό που Ακολούθησε θα σας Σοκάρει.

0
13

Ο άνδρας που ανάγκασε την πρώην φίλη του να περπατήσει γυμvή σε ένα δρόμο της Νέας Υόρκης, ενώ εκείνος τη μάλωνε και τη βιντεοσκοπούσε, καταδικάστηκε σε δύο έως επτά χρόνια φυλάκιση, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς την Τετάρτη.[quads id=1]

Ο Jasson Melo, 26 ετών, καταδικάστηκε για καταναγκασμό, επίθεση, απειλή, που θέτει σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και για επιδεινωμένη παρενόχληση στις 15 Δεκεμβρίου.

«Σε αυτή την οδυνηρή περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, ο Jasson Melo επιτέθηκε επανειλημμένα στη μητέρα του δύο μηνών παιδιού του. Την ανάγκασε να περπατήσει έξω γυμνή και κατέγραψε σε βίντεο την πράξη της απόλυτης ταπείνωσης.

Στη συνέχεια, το βίντεο διαδόθηκε, προκάλεσε και έγινε viral», δήλωσε ο δικηγόρος R. Vance. «Ελπίζω ότι όποιος υποφέρει από ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση, να γνωρίζει ότι υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια».

Στις 17 Ιανουαρίου 2016, γύρω στις 5 π.μ., ο Melo εισήλθε στο διαμέρισμα, το οποίο μοιράζονταν με την πρώην φίλη του και την δύο μηνών κόρη τους.

Άρχισε να μαλώνει με τη γυναίκα για μηνύματα που είχε λάβει από άλλους άνθρωπος. Η σχέση τους είχε τελειώσει και σκόπευε να μετακομίσει.

«Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ωρών, ο κατηγορούμενος χτύπησε επανειλημμένα το θύμα στο πρόσωπο και το σώμα, χτυπώντας τη στα πλευρά, το στομάχι και την περιοχή των γεννητικών οργάνων», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε μια δήλωση.

«Απειλούσε επίσης να την πετάξει κάτω από τις σκάλες και να την χτυπήσει με ένα άγαλμα».

Περίπου στις 8 π.μ., η πρώην φίλη είπε στην αστυνομία ότι την ανάγκασε να φύγει από το διαμέρισμα φορώντας μόνο μια πετσέτα και απείλησε να την σκοτώσει αν δεν συμμορφωνόταν.

Τότε, ο Melo την έκανε να περπατήσει στη Δυτική 142η Οδό, καθώς την μαγνητοσκοπούσε στο κινητό του και την μάλωνε.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Instagram, ο Melo ακολουθεί την πρώην φίλη του καθώς την αναγκάζει να περπατήσει στο δρόμο. Σε ένα σημείο, καθώς περνάει τα δοχεία απορριμμάτων, ο Melo τραβάει την πετσέτα της, αφήνοντάς την γυμνή στο κρύο.

«Θα πληρώσεις το τίμημα σαν μια πόρvη, εκεί ακριβώς στα σκουπίδια», λέει στο βίντεο που έχει διαγραφτεί τώρα. «Πόζαρε με τα σκουπίδια σου».

Η πρώην φίλη του, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την επιβολή του νόμου, κατέθεσε τον Δεκέμβριο ότι έπρεπε να μετακομίσει στη Φλόριντα, μετά το βίντεο που έγινε viral στα social media.
Φοβόταν για την ίδια και την ασφάλεια του παιδιού της. «Ήμουν κατακερματισμένη από τα πάντα. Ήταν πραγματικά δύσκολο», κατέθεσε. «Μου είναι ακόμα δύσκολο να το ξεπεράσω. Είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για πάντα».

Credit: buzzfeed.com

via

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here