Σοκαριστικό Βίντεο από την νέα αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία. Το αεροπλάνο πέρασε ξυστά πάνω από τα κεφάλια τους και…

50

To αεροσκάφος τύπου Boeing 727 αρχικά προσέκρουσε στην περίφραξη του αεροδρομίου, όπου από θαύμα γλιτώνουν διερχόμενοι πεζοί και οχήματα, με όλους να πιστεύουν ότι δεν θα απογειωθεί ποτέ το αεροσκάφος. Εντούτοις για λίγο σηκώνεται στον αέρα, κάνει μια απότομη στροφή προς τα πάνω, μέχρι που γκρεμίζεται στο έδαφος. Τα βίντεο από μόνα τους είναι σοκαριστικά.

Όπως θα δείτε το αεροσκάφος δεν κατάφερε ουσιαστικά να σηκωθεί ποτέ στον αέρα σπάζοντας την περίφραξη του αεροδρομίου με τραγικά αποτελέσματα, ενώ κάποιοι διερχόμενοι πεζοί σώθηκαν από καθαρό θαύμα! Tο νέο αυτό αεροπορικό δυστύχημα έλαβε χώρα πάλι στην Κολομβία, με πιο πρόσφατο αυτό της προπροηγούμενης εβδομάδας όπου κατέπεσε το αεροσκάφος που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα της βραζιλιάνικης Σαπεκοένσε.

Το αεροσκάφος δείχνει να μην μπορεί να σηκωθεί, ωστόσο καταφέρνει για λίγο να σηκωθεί στον αέρα, πραγματοποιώντας όμως μια απότομη στροφή σε λίγη ώρα “καρφώνεται” κυριολεκτικά στο έδαφος, προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη.

Τραγικός απολογισμός 5 νεκροί που θα μπορούσε ωστόσο να είναι πολλοί περισσότεροι, όπως θα διαπιστώσετε και από τα βίντεο που ακολουθούν.

https://youtu.be/-F5aD3U2daw

https://youtu.be/0__QO3q9wpg

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...