Ρέθυμνο: Χαμός στο νοσοκομείο – Δάγκωσε στο μάγουλο γιατρό και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους!

57

Απίστευτα πράγματα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου πρόκειται να καταθέσει η διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου με αφορμή το περιστατικό, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με πρωταγωνιστή έναν θερμόαιμο συγγενή ασθενούς, ο οποίος δάγκωσε έναν γιατρό. Αυτό αποφασίσθηκε κατά την έκτακτη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο.

”Η διοίκηση του νοσοκομείου καταδικάζει κατηγορηματικά τέτοιου είδους πράξεις κατά του προσωπικού του νοσοκομείου και θα κάνει οτιδήποτε, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος” τονίστηκε μετά τη συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται ότι το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο αδερφός ενός τραυματία από τροχαίο επιτέθηκε σε γιατρό και τον δάγκωσε. Μάλιστα ο θερμόαιμος άνδρας, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, δάγκωσε στο μάγουλο τον γιατρό, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει, καθώς βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο νοσοκομείο δέχθηκαν επίθεση τόσο από τον ίδιο τον άνδρα, όσο και από συγγενείς του, οι οποίοι όλοι μαζί τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...