Πώς θα τον φέρεις κοντά σου; – 6 Μυστικά.

98

Αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς, να τον φέρεις κοντά σου και να τον κλείσεις στην αγκαλιά σου, εύκολα μπορείς να το κάνεις πράξη. Όταν πραγματικά θέλουμε κάτι, το αποκτούμε και το κάνουμε δικό μας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αρσενικό.

1. Ο καλός σου χαρακτήρας

 Βγάζοντας προς τα έξω τον ακέραιο και αληθινό χαρακτήρα σου, δε μπορεί παρά να τον φέρεις κοντά σου. Η ευγένεια που διαθέτεις θα αφήσεις να φανεί από την πρώτη στιγμή. Δε χρειάζεται να το παίζεις κάπως για να μην ξεχωρίζεις από το σύνολο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το εκτιμήσει. Ίσα-ίσα θα νιώθει και πολύ περήφανος που σε έχει δίπλα του. Η καλοσύνη σου είναι ένα άλλο καλό στοιχείο, που μπορείς να του προσφέρεις απλόχερα. Θα καλοσυνέψει και ο ίδιος, θα γλυκάνει και χωρίς να το καταλάβεις θα διαπιστώσεις ότι τον έχεις φέρει ήδη κοντά σου.
 2. Να είσαι αληθινή
 Να του ανοίξεις την καρδιά σου, να μην προσποιείσαι και έστω για πρώτη φορά τόλμησε να δείξεις τα ελαττώματά σου. Θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου και γιατί όχι, θα σε βοηθήσει να τα διορθώσεις κιόλας. Αν είσαι ψεύτικη, αρχικά μπορεί να τον ξεγελάσεις, μετά όμως θα τον χάσεις. Αν είσαι όμως από την αρχή αληθινή και δεν τον εξαπατήσεις, όχι μόνο θα τον φέρεις κοντά σου αλλά θα τον κρατήσεις και μια ζωή.
 3. Να του κάνεις τα χατίρια
 Πάψε να σκέφτεσαι λάθος. Δε σημαίνει ότι εάν του κάνεις τα χατίρια θα σε κάνει ότι θέλει. Αντιθέτως θα νιώσει ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Θα καταλάβει πως κοντά σου αξίζει κάποιος να ζει. Και μη νομίζεις ότι θα βγεις χαμένη από όλο αυτό. Θα έρθει και η δική σου σειρά και τα δικά σου τα χατίρια θα εκπληρωθούν άμεσα. Έτσι θα είστε και οι δύο μες στην καλή χαρά.
4. Να προσέχεις την διατροφή του
 Για να τον φέρεις κοντά σου, δε χρειάζεται να του μαγειρεύεις όλα τα απαγορευμένα, μόνο και μόνο για να τον κάνεις χαρούμενο στιγμιαία. Θα προσέχεις τη διατροφή του, θα τον διατηρείς fit και όταν θα βγαίνετε έξω όλοι θα σας ζηλεύουν για τη σιλουέτα σας. Μπορεί ο έpωτας να περνάει από το στομάχι, αλλά ο δικός σας ας περάσει ανώδυνα και πιο υγιεινά.
5. Να σιωπάς και να ακούς
 Μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις τη μουρμούρα και τη γκρίνια. Να μιλάς λιγότερο και να εξασκηθείς στο να ακούς πραγματικά τον άλλον. Θα μάθεις πράγματα που δεν ξέρεις για αυτόν, θα τον γνωρίσεις και θα τον καταλάβεις καλύτερα. Ήδη με τη σιωπή σου, τον έχεις φέρει κοντά σου, αν αναρωτιέσαι αυτό ακόμα.
6. Να τον επιβραβεύεις
Είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά του, είτε για οποιαδήποτε προσπάθεια καταβάλει σε κάποιο τομέα, να είσαι κοντά του, να τον στηρίζεις, να τον ενθαρρύνεις, να τον εμψυχώνεις και να τον επιβραβεύεις. Είναι πολύ σημαντικό ν’ ανυψώνεις το ηθικό και κατά συνέπεια την ψυχολογία του. Εσύ είσαι αυτή που καθορίζεις τα πράγματα, με σκοπό την επιτυχία.
Αυτά τα μυστικά θα αποδειχτούν σωτήρια. Θα τον φέρεις κοντά σου γιατί έχεις όλη την καλή διάθεση και θέληση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...