Παντελής Παντελίδης: Τα λόγια της μητέρας του και η συγκλονιστική φωτογραφία!

0
118

Δεκαέξι μήνες συμπληρώνονται σήμερα από εκείνο το… μαύρο πρωινό του Φλεβάρη, όταν ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο μοιραίο τζιπ. Από τότε γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμα περισσότερα. Ένα, όμως, έμεινε ίδιο: Ο πόνος για τη μητέρα του Αθηνά Παντελίδου και οι απαντήσεις που ψάχνει στα ατέλειωτα ερωτηματικά για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

Πριν από λίγη ώρα, η Αθηνά Παντελίδου, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ανάρτησε μια συγκλονιστική φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη. Η ίδια έγραψε: «Πάντα θα είσαι εδώ καρδιά μου. Γιατί εσύ δεν μπορείς να είσαι μακριά από την οικογένεια σου και τον κόσμο σου που σε λατρεύει. Γιατί είσαι μοναδικός και τα μοναδικά και αυθεντικά δεν μπορεί να τα αντικαταστήσει κάνεις. Εγώ περιμένω …ξέρεις εσύ».

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ …………..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here