Ο διαταραγμένος άντρας της την έλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά. 7 χρόνια αργότερα, φαίνεται εντελώς αγνώριστη!

112

Η Audrey Mabrey είναι μια επιζώσα. Επτά χρόνια μετά από μια τρομακτική επίθεση, η Mabrey αποτελεί αναμφίβολα μια πηγή έμπνευσης από μόνη της.

Το 2009, ο σύζυγός Mabrey, ο Christopher Hanney, την χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Κάηκε πάνω από το 80 τοις εκατό του σώματός της.

Ο Hanney καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Σήμερα, η Mabrey έχει γίνει μια συνήγορος θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, και παρέχει βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Το ατύχημα έβαλε τη Mabrey σε κώμα για έξι εβδομάδες. Όταν ξύπνησε, δεν αναγνώριζε τον εαυτό της.

“Αυτό που είδα στον καθρέπτη δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Freddy Krueger,” είπε στο WFLA. “Την ίδια στιγμή, είπα στον εαυτό μου: με έκλεψαν φυσικά, δεν πρόκειται να αφήσω να με κλέψουν συναισθηματικά ή διανοητικά.”

Η Mabrey επέλεξε να αγωνιστεί για τη ζωή της, την αξιοπρέπειά της, και το θαρραλέο πνεύμα της.

“Έχουν περάσει εφτά χρόνια. Ακόμα κάνω χειρουργικές επεμβάσεις και ακόμα προσέχω την έκθεση μου στον ήλιο. Υπάρχουν πράγματα από αυτή τη ζημία που θα υπάρχουν για πάντα,” είπε.

Αυτό το έτος, η Mabrey εμφανίστηκε στο The Doctors, όπου έκανε αισθητικές και επανορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, χάρη στον Face Forward, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Στο παρακάτω βίντεο, η Mabrey λέει χαρακτηριστικά, “Είμαι καλά. Νιώθω σαν να έχω πάρει πίσω τη χαμένη μου θηλυκότητα. Είμαι πλέον έτοιμη να κατακτήσω τον κόσμο.”

[via]