2

Λίγο πριν σκάσει το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα ένας άλλος χωρισμός απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί. Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σοφία Παυλίδου, οι οποίοι χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου! Ο παρουσιαστής για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του και μιλά στο TV Έθνος για την απόφαση να ανακοινώσει επίσημα το χωρισμό του από την Σοφία Παυλίδου.

Γιατί πήρατε την απόφαση να ανακοινώσετε το χωρισμό σας; Θεωρήσατε (σ.σ. με την Σοφία Παυλίδου) πως δεν θα μπορούσατε να το κρατήσετε μακριά από τα φώτα ή θέλετε να εξακολουθήσετε να κοιτάτε με ειλικρίνεια τον κόσμο στα μάτια;

«Γιατί μας τηλεφώνησαν από την εφημερίδα, μας ρώτησαν και θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε λέγοντας ψέματα. Χώρια που είχαν αρχίσει να γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνεται αυτό. Άλλωστε, με την Σοφία θα μας ενώνει μια μεγάλη αγάπη, έχουμε δυο παιδιά, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και όλα μια χαρά».

Όντως ακούστηκαν πολλά, ανάμεσά τους και ένα καλοκαιρινό «παπαρατσικό» θέμα που κυκλοφόρησε και σε ήθελε με νέα συνοδό.

«Δεν θα σχολιάσω απολύτως τίποτα, για όλα αυτά δεν πρόκειται να σου πω απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν έκανα θέμα τη ζωή μου στα περιοδικά και δεν θα το κάνω τώρα».

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Load More Related Articles
Comments are closed.

Check Also

Στα 28 του Ζύγιζε 320 κιλά και Δυσκολευόταν ακόμη και να Κουνηθεί. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

Στα 28 του, ο Jesse Shand ζούσε σαν ερημίτης στο σπίτι της μητέρας του. Ήταν υπερβολικά πα…