marinarei-to-kreas

«Έμαθα αυτή την τεχνική από έναν σεφ στο Παρίσι. Μου μαγείρεψε μια μπριζόλα και πραγματικά ήταν η μπριζόλα που μου άλλαξε τη ζωή», λέει η Αντζι Μαρ, σεφ του Μπεατρις Ιν, στη Νέα Υόρκη, και εμείς την πιστεύουμε!

Στο παρακάτω βίντεο η σεφ εξηγεί την τεχνική της η οποία περιλαμβάνει το μαρινάρισμα του κρέατος σε ουίσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όνειρό της να μαρινάρει ένα κομμάτι για 200 ημέρες, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Προσοχή: Το βίντεο δεν ενδείκνυται για χορτοφάγους ή βίγκαν.

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Load More Related Articles
Comments are closed.

Check Also

11 Ερωτευμένα Ζευγάρια που πήγαν την Τέχνη του Τατουάζ, σε Άλλο Επίπεδο!

ΙΔΟΥ: αυτή είναι η απόδειξη πως η αγάπη είναι  παράλογη – και πως τα τατουάζ είναι για πάν…