1fb7b07a7f7e890d9cc1191b6f3a56d2

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ένα μικρό αγόρι με το όνομα Trebby από τις Φιλιππίνες πέθανε. Της ημέρα της κηδείας του, το λευκό φέρετρο του Trebby στολίστηκε με μια φωτογραφία του σε κορνίζα, όμορφα λουλούδια και άσπρα μπαλόνια.

Στο παρακάτω βίντεο που έγινε viral, ετοιμαστείτε να δείτε ένα από τα μπαλόνια να φεύγει από το φέρετρο και να κατευθύνεται προς τη μητέρα του Trebby.

Η Joy θρηνεί το γιο της όταν σηκώνει τα μάτια της και βλέπει το μπαλόνι να έρχεται προς το μέρος της. Αφήνει μια κραυγή και το μπαλόνι αρχίζει να απομακρύνεται, αλλά επιστρέφει σε εκείνη. Η Joy του μιλάει απαλά, σαν να μιλούσε στο νεκρό της γιο – σαν να ξέρει ότι προσπαθεί να της στείλει ένα μήνυμα.

Το βίντεο χαρακτηρίστηκε από ανατριχιαστικό ως συγκινητικό και έχει τρία εκατομμύρια προβολές. Πολλοί πιστεύουν ότι το μπαλόνι απλά άδειαζε, κάτι που εξηγεί τις κινήσεις του. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα όμορφο σημάδι ότι η ψυχή του Trebby δίνει μια τελευταία αγκαλιά στη μητέρα του – βεβαιώνοντας την ότι όλα θα πάνε καλά.

Αυτό που μετράει είναι πώς ένιωσε η Joy, η οποία αποκαλεί αυτή τη στιγμή ένα αγνό θαύμα. Πιστεύει ότι το μπαλόνι ήταν ο «μικρός της πολεμιστής» και τη χαιρετάει για τελευταία φορά.

3

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Load More Related Articles
Comments are closed.

Check Also

Αυτά είναι τα απίστευτα δωμάτια ξενοδοχείων των πλουσίων. θα πάθετε πλάκα με το εσωτερικό τους!

Καταραμένη φτώχεια… Δείτε το βιντεο  …