%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7

Έχουμε ακούσει για περιπτώσεις οικοδόμων που ανακάλυψαν εν ώρα εργασίας αμύθητους θησαυρούς ή αρχαία αντικείμενα μεγάλης πολιτιστικής αξίας.

Αυτό που δεν είχαμε ξανακούσει, πάντως, είναι να βρίσκουν εργάτες… πελώριες αρκούδες, την ώρα που ανοίγουν τρύπες με το γεωτρύπανο σε κάποιο εργοτάξιο.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως συνέβη σε μια ομάδα Τούρκων οικοδόμων, οι οποίοι εργάζονταν στην κωμόπολη Μπολού, στα βόρεια της χώρας. Την ώρα που χρησιμοποιούσαν το μηχάνημα γεώτρησης, οι εργάτες αντίκρισαν έντρομοι το πελώριο κεφάλι μιας αρκούδας να ξεπροβάλλει μέσα από την τρύπα που είχαν μόλις ανοίξει σε τσιμεντένια θεμέλια.

Το εξαγριωμένο ζώο προσπαθούσε να βγει από τη μικρή τρύπα, ωστόσο δεν τα κατάφερνε για αρκετή ώρα λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Οι εργάτες προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την οπή προκειμένου να ελευθερώσουν το παγιδευμένο ζώο, ωστόσο το γεωτρύπανο τρόμαζε ακόμα περισσότερο την ήδη πανικόβλητη αρκούδα, η οποία προσπαθούσε να αμυνθεί με τα νύχια της.

Τελικά, το άνοιγμα στο τσιμεντένιο «τείχος» άνοιξε αρκετά ώστε το όμορφο ζώο να ελευθερωθεί και να κατευθυνθεί τρέχοντας προς το κοντινό δάσος, όπου δεν υπάρχουν… θορυβώδη γεωτρύπανα και απειλητικοί οικοδόμοι.

https://youtu.be/j4Dnp1aNh-c

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Load More Related Articles
Comments are closed.

Check Also

Ξόδεψαν 850.000€ σε 52 πλαστικές για να γίνουν ίδιοι η Barbie και ο Ken. Αυτό όμως που δηλώνουν για την Σχέση τους, είναι το χειρότερο.

Οι εθισμένοι στις πλαστικές εγχειρήσεις Pixee Fox και Justin Jedlica έχουν ορκιστεί να ζου…