Η κόρη της παραλίγο να κοπεί στη μέση μετά από ένα τρομερό...

Η κόρη της παραλίγο να κοπεί στη μέση μετά από ένα τρομερό ατύχημα, τότε η μαμά κατάλαβε πως έκανε ένα τεράστιο λάθος στο αυτοκίνητο

67

Η εξάχρονη Samantha ήταν στο αυτοκίνητο με το μπαμπά της και οδηγούσαν προς το σπίτι τους όταν το αμάξι τους έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στην περιοχή Henricο.

Η μητέρα της μικρής έλαβε ένα τηλεφώνημα που μπορεί να είναι και ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού: το κοριτσάκι της είχε σοβαρούς τραυματισμούς σε στομάχι και κεφάλι και οι γιατροί χρειάστηκε να δέσουν την κοιλιά της για να συγκρατήσουν μέσα τα όργανα.

 

Τώρα η μητέρα Shelly εξηγεί στους υπόλοιπους γονείς τους λόγους που το δυστύχημα της κόρης της ήταν τόσο σοβαρό ώστε να αποφευχθούν παρόμοια δυστυχήματα στο μέλλον.

%image_alt%

Οι γονείς πίστευαν ότι πλέον το κοριτσάκι ήταν αρκετά μεγάλο για το ειδικό κάθισμα προστασίας των παιδιών στο αυτοκίνητο.

Έκαναν το λάθος να βάλουν τη ζώνη του ώμου πίσω από το κοριτσάκι με ολέθρια αποτελέσματα.

%image_alt%

Η ζώνη έτσι έκοψε την κοιλιά και άφησε τεράστια σημάδια στο κορίτσι, αφού σχεδόν την έκοψε στα δύο.

Η μητέρα έμενε στο νοσοκομείο κάθε βράδυ μαζί με την κόρη της.

 

%image_alt%

Η Laura Kenny ήταν από τους πρώτους που είχαν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος.

%image_alt%

Τρεις εβδομάδες μετά το δυστύχημα, το κοριτσάκι επέστρεψε σπίτι της και με μεγάλη βοήθεια άρχισε να επιδίδεται στις καθημερινές της δραστηριότητες ξανά.

Τα ράμματα που συγκρατούν τα όργανά της υπάρχουν ακόμα.

 

%image_alt%

 

Πρέπει όλοι οι γονείς να φέρονται υπεύθυνα στο αυτοκίνητο όταν έχουν παιδί, όπως τόνισε άλλωστε και η μητέρα.

%image_alt%

 

Αν τοποθετούμε σωστά τη ζώνη στα παιδιά μας, ατυχήματα σαν αυτό θα μπορέσουν να αποτραπούν και να σώσουμε τη ζωή στα παιδιά μας.

%image_alt%

 

Στις εικόνες φαίνεται ο σωστός τρόπος τοποθέτησης της ζώνης σε παιδιά. Είναι βασικό να γνωρίζουμε ότι ανάλογα με το ύψος και το βάρος του παιδιού και όχι ανάλογα με την ηλικία, το παιδί εκτός από τη ζώνη, θα πρέπει να κάθεται στο ειδικό καθισματάκι του για να είναι ασφαλές.

%image_alt%

 

Δώστε προσοχή στα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της οδήγησης και σώστε το παιδί σας από τραυματισμούς και δυστυχήματα.

διαφορετικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ