Η αστυνομία τον έπιασε με έναν «ανθρώπινο εγκέφαλο». Ο Λόγος που τον ήθελε?? Εξωφρενικός!

123

Όταν πρόκειται για ένοχους εγκληματίες, δεν αναμένεται συνήθως να αντιδράσουν λογικά. Ακόμα κι αν δεν το περιμένετε, όμως, αυτού του είδους η συμπεριφορά μπορεί να εξακολουθεί να έρχεται ως έκπληξη, όταν διαβάσετε γι “αυτό στις ειδήσεις. Πάρτε, για παράδειγμα, την περίπτωση του 26χρονου Joshua Lee Long από το Penn Township, στην Πενσυλβάνια.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Long συνελήφθη σε σχέση με αρκετές διαρρήξεις στην περιοχή. Λίγο μετά τη σύλληψή του, ένας γείτονας είδε έναν μεγάλο αριθμό αστυνομικών οχημάτων να εμφανίζονται στο κενό σπίτι-τρέιλερ του Long.

Πριν φύγουν, ο γείτονας είδε έναν αστυνομικό να αφαιρεί ένα μυστηριώδες κουτί από το σπίτι.

Τι υπήρχε στο μυστικό κουτί; Ω, απλά ένας κλεμμένος ανθρώπινος εγκέφαλος με την ένδειξη «Freddy.»

So what was in the secret box? Oh, just a stolen human brain labeled "Freddy."

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εγκέφαλος βρέθηκε όταν η θεία του Long καθάριζε το σπίτι του. Στη συνέχεια, τον κάλεσε στη φυλακή για να τον ρωτήσει σχετικά με τον εγκέφαλο και της είπε ότι ήταν δικός του. Τότε η θεία ήρθε σε επαφή με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Long τους είπε ότι αυτός και ένας φίλος θα αποσπούσαν το υγρό ταρίχευσης από τον εγκέφαλο και θα το πρόσθεταν στη μαριχουάνα που κάπνιζαν.

According to authorities, Long told them that he and a friend would squeeze the embalming fluid out of the brain and onto marijuana that they then smoked to get an intense high.

Η ανάμιξη μαριχουάνας με υγρό ταρίχευσης είναι εκπληκτικά κοινή. Οι χημικές ουσίες του υγρού είναι γνωστό ότι παράγουν μια ποικιλία από διαφορετικές αντιδράσεις όταν καπνίζονται.

Mixing marijuana with embalming fluid is surprisingly common. The chemicals in embalming fluid have been known to produce a variety of different reactions when smoked.

Το λιγότερο, το μείγμα θα παρατείνει το «ανέβασμα» σας. Σε πιο ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει ζωηρές ψευδαισθήσεις.

Κλοπή εγκεφάλου για «ανέβασμα» είναι κάτι που δεν το είχα ξανακούσει.

[via]