Η Eva ξέρει ότι έζησε μια ευλογημένη ζωή. Γεννήθηκε το 1916, παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και γέννησε δύο υπέροχα παιδιά.

Γι’ αυτό είναι τόσο πρόθυμη να δώσει λίγη χαρά σε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί. Χρησιμοποιώντας μια δεξιοτεχνία της, η Eva ξυπνάει κάθε βράδυ για να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο για τα άτυχα παιδιά…

Facebook/Operation Christmas Child

Η Eva έμαθε να ράβει με τη βοήθεια της μητέρας της, μιας γυναίκας που έφτιαχνε τα ρούχα για όλη της την οικογένεια και ποτέ δεν σκέφτηκε να αγοράσει κάποιο ρούχο έτοιμο.

Από παιδί, η Eva λάτρευε να δημιουργεί πράγματα από το μηδέν και μελέτησε πώς η μητέρα της δημιουργούσε όμορφα φορέματα, πουκάμισα και παντελόνια από ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα.

Ασχολιόταν μεθοδικά με την τέχνη της μητέρας της από παιδί και, όταν μεγάλωσε, η Eva ανέπτυξε τις δεξιότητές της στο ράψιμο μέχρι που έφτασε στο σημείο να μπορεί να ανταγωνιστεί τη μητέρα της.

Facebook/Operation Christmas Child

Έτσι, όταν ο πάστορας της Eva της ζήτησε να τον βοηθήσει στη δημιουργία διαφόρων ειδών για παιδιά που δεν παίρνουν Χριστουγεννιάτικα δώρα, εκείνη άρπαξε ευκαιρία. Στο βίντεο που ακολουθεί, η Eva εξηγεί ότι ο Θεός την ευλόγησε με χέρια χωρίς αρθρίτιδα και γι’ αυτό θα πρέπει να τα αξιοποιήσει.

Έτσι, σε ηλικία 100 ετών, η Eva ξυπνάει γύρω στις 3 το πρωί για να ξεκινήσει να ράβει δώρα για μικρά κορίτσια!

Αφού πιει ένα φλιτζάνι καφέ, τραβά προσεκτικά την κλωστή μέσα από τη βελόνα και πιάνει δουλειά δημιουργώντας πανέμορφα φορέματα που οποιαδήποτε μικρή κυρία θα ήθελε να βρει σαν δώρο το πρωί των Χριστουγέννων!

Κάθε φόρεμα ολοκληρώνεται μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, έτσι, η Eva έχει σκοπό να δημιουργήσει 180 πανέμορφα φορεματάκια!

Για τους περισσότερους, το να φτιάξει κάποιος πάνω από 100 φορέματα από το μηδέν θα φαινόταν αδύνατο. Αλλά η Eva έτσι ευχάριστα περνάει την κάθε της μέρα!

Facebook/Operation Christmas Child

Η Eva έχει μακρύ δρόμο μπροστά της – η δημιουργία 180 φορεμάτων δεν είναι κάτι που γίνεται σε μια νύχτα. Γι’ αυτό ελπίζει να τελειώσει τη δουλειά της πριν την καλέσει ο Θεός στον Ουρανό.

Η αποφασιστικότητα και η αφοσίωσή της στο έργο που της δόθηκε, αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι πράγματι ένας αριθμός!

100-Year-Old Eva Makes Dresses for Shoebox Gifts

100-year-old Eva wakes up between 3-4 and heads for her sewing machine. She’s a woman on a mission with no time to waste. "I can't get up on a platform and give a message—that isn't my work. The Lord has given me hands with no arthritis, so I do a lot of sewing—I've been given a talent and I make use of it." http://sampur.se/Get-involved-with-OCC

Nai-post ni Operation Christmas Child noong Sabado, Setyembre 2, 2017

via

Author

Write A Comment