Εξελίξεις βόμβα με σατανική Φρανσουάζ, χήρα Αμοιρίδη: «Αν τολμήσεις και μιλήσεις θα έχεις το ίδιο τέλος» [video]

50

Ποια τα σοκαριστικά λόγια της χήρας του Αμοιρίδη, Φρανσουάζ;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σατανικό σχέδιο της «μαύρης χήρας» Φρανσουάζ Αμοιρίδη.

Τα στοιχεία έρχονται στο φως από τις καταθέσεις των συγκατηγορούμενών της. Σύμφωνα με την O Globo, ο Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ανιψιός του εραστή της Φρανσουάζ, ο οποίος είναι υπο κράτηση, κατέθεσε ότι η «μαύρη χήρα» τον είχε απειλήσει ακόμα και με την ίδια του την ζωή.

«Αν τολμήσεις και μιλήσεις στην αστυνομία θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη», υποστηριξε ότι του είπε η συζυγοκτόνος Φρανσουάζ Αμοιρίδη.

Στον ανιψιό του εραστή της, Sérgio Gomes Moreira Filho είχε υποσχεθεί 23.000 δολάρια για να συμμετάσχει στην δολοφονία. Μάλιστα, θα τον πλήρωνε ένα μήνα μετά το έγκλημα.

Η κατάθεση του Eduardo θεωρείται σημαντική από τους αστυνομικούς γιατί είναι η πρώτη που στοιχειοθετεί συμμετοχή της της Φρανσουάζ στο έγκλημα.

Για να τον πείσει να συμμετάσχει στο σατανικό της σχέδιο δεν του είχε πει την πραγματική ιδιότητα του Κυριάκου Αμοιρίδη. Δεν του είχε πει οτι είναι ο πρέσβης της Ελλάδας στην Βραζιλία. Ο διάλογος ανάμεσα στην Φρανσουάζ και τον Eduardo έγινε στις 26/12/2016.

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης έπεσε νεκρός λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του στη Νόβα Ινγκουάσου. Ο Eduardo την ώρα του φονικού κράταγε τσίλιες έξω από το σπίτι και ο θείος του σκότωνε τον πρέσβη.

Οι αστυνομικοί έχουν επίσης αποδείξεις στα χέρια τους που τοποθετούν την Φρανσουάζ Αμοιρίδη στον τόπο του εγκλήματος την ώρα που κοβόταν το νήμα της ζωής του άτυχου πρέσβη.

Σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας, έφτασε στο σπίτι 2 ώρες πριν πάρουν το πτώμα του πρέσβη από το σπίτι για να το μεταφέρουν μακριά από εκεί και να το κάψουν.

Οι κάμερες δείχνουν την Φρανσουάζ και την κόρη της να μπαίνουν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι κλείδωσαν το παιδί στο δωμάτιό του και έτσι δεν κατάλαβε τι κακό γινόταν στο διπλανό χώρο ούτε είδε να μεταφέρουν φυσικά το πτώμα του πατέρα της.

Δείτε το βίντεο:

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...