Βίντεο που Σοκάρει: Αστυνομικός Ξυλοκοπά μέχρι Θανάτου Αδέσποτο Σκυλάκι. Τη Στιγμή που Ψυχορραγεί αυτός Συνεχίζει.

0
18

Ένα γκόλντεν ριτρίβερ χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από αστυνομικό αφού φέρεται να δάγκωσε περαστικούς στην νότια Κίνα. Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να χτυπάει επανειλημμένα τον σκύλο με ένα ξύλινο ρόπαλο. [quads id=1]

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ισχυρίστηκε πως ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του προστατεύοντας τους πολίτες από το να τραυματιστούν.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου. Η αστυνομία δέχτηκε αναφορές από δύο περαστικούς που τους επιτέθηκε ο σκύλος, έναν 66χρονο και έναν 23χρονο.

Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό να χτυπάει επανειλημμένα τον σκύλο με ένα ξύλινο ρόπαλο στο κεφάλι. Το σκυλί φαίνεται να παλεύει να μείνει όρθιο και να κλαίει δυνατά πριν πεθάνει. Υπήρχαν πολλοί που σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει αλλά κανείς δεν προσπάθησε να σταματήσει τον αστυνομικό.

Επιβεβαιώθηκε πως ο σκύλος δεν είχε τσιπ, ούτε λουρί και δεν ήταν σίγουρο αν είχε κάνει εμβόλια. Επειδή ο αστυνομικός δεν είχε ηρεμιστικό πιστόλι, αποφάσισε να σκοτώσει τον σκύλο.

Το αστυνομικό τμήμα υποστήριξε πως έκανε το καθήκον του για να προστατέψει τους πολίτες.

Φιλανθρωπικές οργανώσεις είπαν πως καταδικάζουν την πράξη του αστυνομικού, ο οποίος λειτούργησε έτσι παρόλο που τον έβλεπαν και μικρά παιδιά.

“Δεν είναι μόνο πράξη βιαιότητας ενάντια σε ζώα, αλλά αντανακλάει και την τραγωδία που βιώνουν τα ζώα που τα εγκαταλείπουν ή τους φέρονται σαν προϊόντα.”

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here