Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σeξ για το «πέος» σου! (Και την κάνεις συνέχεια!)

0
14

Είναι πολύ συνηθισμένη, σούπερ καυτή αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη! Μια κίνηση στο σeξ μπορεί να σε οδηγήσει στα επείγοντα, αφού μια πρόσφατη έρευνα από τη Βραζιλία ανακάλυψε πως τα περισσότερα ατυχήματα που συμβαίνουν στα πέη των αντρών γίνονται σε μια συγκεκριμένη σeξουαλική στάση:[quads id=1]

Τη γνωστή καουμπόισσα. Όταν δηλαδή η γυναίκα είναι από πάνω.

Η στάση στα τέσσερα έρχεται δεύτερη στην κατηγορία με τις πιο επικίνδυνες σeξουαλικές στάσεις, κατά 28%. Όπως επίσης και πολλά ατυχήματα κατά την διάρκεια του αυνανισμού είναι πολύ συνηθισμένα, σύμφωνα με την έρευνα.

Τι ακριβώς όμως είναι το κάταγμα στο πέος; Υπάρχουν κάποιοι σωλήνες στο πέος σου σαν ιστός, οι οποίοι όταν γεμίζουν με αίμα γίνονται εξαιρετικά δύσκαμπτοι σαν τα άβραστα μακαρόνια, εξηγεί ο ουρολόγος Tobias Kohler από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σeξ για το

Επομένως, αν ασκήσεις μεγάλη πίεση στο στητό πέος σου, αυτοί οι σωλήνες δεν μπορούν να λυγίσουν, με αποτέλεσμα να σπάνε. Αυτό οδηγεί σε πολύ πόνο, πρήξιμο και ένα επείγον δρομολόγιο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο.
Αν ο γιατρός δεν φροντίσει έγκαιρα το κάταγμα, μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τη στυτική σου λειτουργία και να δημιουργήσεις ακόμη περισσότερα προβλήματα στο πέος σου.
Το πρόβλημα με τη σeξουαλική στάση καουμπόισσα είναι πως όταν η γυναίκα είναι από πάνω σου, έχει τον απόλυτο έλεγχο της τριβής και της έντασης της διείσδυσης με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες του κινδύνου για σένα.

Το κάταγμα μπορεί να συμβεί όταν το πέος σου γλιστράει έξω από τον κόλπο της και χτυπάει με δύναμη πάνω της ή όταν κάθεται από πάνω σου σε μια λάθος στάση.

Πως μπορείς όμως να αποφύγεις το κάταγμα σε μια τέτοια στάση;

Σχεδόν όλες οι σeξουαλικές στάσεις εκτός από την καουμπόισσα, σου δίνουν το ελεύθερο των κινήσεων, και τον έλεγχο του βάθους και της έντασης της διείσδυσης, με αποτέλεσμα να περιορίζεις τον κίνδυνο για ένα πιθανό κάταγμα.

Επίσης φρόντισε να ελαττώσεις την ένταση της σeξουαλικής πράξης, αφού αυξάνεις κατακόρυφα τον κίνδυνο να γλιστρήσει το πέος σου έξω από τον κόλπο της όταν κάνεις άγριες και απότομες κινήσεις.

Μείνε ήρεμος και χαλαρός, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων σου, έτσι ώστε να αποφύγεις οποιοδήποτε ανεπιθύμητο κάταγμα.

via

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here