Αλανιάρα μαϊμού πηδάει στον ώμο νεαρής γυναίκας και της χουφτώνει το στήθος μπροστά στα μάτια του άντρα της

0
32

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μαϊμού χουφτώνει το στήθος μιας γυναίκας στην Ινδονησία, μπροστά στα μάτια του ζηλιάρη συζύγου της.

Σε ένα δάσος μαϊμούδων στο Μπαλί, το μικροσκοπικό ζώο έτρεξε προς τη γυναίκα την ώρα που εκείνη καθόταν στο πεζοδρόμιο.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε μαζί της μπανάνα ή άλλα φρούτα για να δελεάσει το μικρό ζώο, εκείνο ήταν πολύ πρόθυμο να ανέβει στον ώμο της.

Το μικροσκοπικό πρωτεύον, το οποίο γυρίστηκε στο ιερό δάσος των μαϊμού στο Μπαλί, έτρεξε μέχρι τη γυναίκα καθώς καθόταν σταυροπόδι στο πεζοδρόμιο

Μέσα σε δευτερόλεπτα, η μαϊμού αρχίζει να παίζει με τα μαλλιά της γυναίκας και μετά χουφτώνει το στήθος της.

Ο σύζυγός της, ο οποίος τραβούσε βίντεο τη μαϊμού, λέει: “Ειιιιι! Αυτή είναι η γυναίκα μου!”

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε μπανάνες ή άλλα φρούτα για να δελεάσει το μικρό ζώο, ήταν πολύ έντονο να αναρριχηθεί στον ώμο της και να επιθεωρήσει τον κορμό της

Και λέει στη γυναίκα του μετά:“Οι μαϊμούδες σε αγαπούν.”

Η γυναίκα έγραψε στο διαδίκτυο μετά το αστείο περιστατικό: “Οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν μπανάνες ή άλλα κομμάτια φρούτων για να ενθαρρύνουν τις μαϊμούδες να τους πλησιάσουν, αλλά εγώ δεν είχα τίποτα για να τις δελεάσω.”

Μέσα σε δευτερόλεπτα, χτυπά τα χέρια της στην κορυφή της και αρπάζει το στήθος της. Ο σύζυγός της, ο οποίος γυρίζει τον πίθηκο, λέει: «Γεια σου! Γεια σου! Αυτή είναι η γυναίκα μου!

“Ήρθαν σε μένα από μόνες τους.”

“Η μία έπιασε το στήθος μου και προσπάθησε να θηλάσει αφού πρώτα κάθισε στον ώμο μου και έπαιξε με τα μαλλιά μου.”

Η γυναίκα έγραψε ηλεκτρονικά μετά τη συνάντηση: «Οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν μπανάνες ή άλλα κομμάτια φρούτων για να ενθαρρύνουν τους πιθήκους να έρθουν σε αυτούς, αλλά δεν είχα τίποτα να τους δελεάσω»

“Ήταν απίστευτο.”

διαφορετικό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here