Έχασε σε Στόιχημα και έπρεπε να κάνει “στοματικό” σε Χιλιάδες Άντρες. Δεν φαντάζεστε ΤΙ της έκανε ένας Σκύλος και σταμάτησε στους 400

0
14

Η Ιταλίδα ηθοποιός που υποσχέθηκε στοματικό σε όποιον θα ψήφιζε ενάντια στον πρωθυπουργό της χώρας έχει ακυρώσει την περιοδεία της αφού ένας σκύλος την δάγκωσε στο πρόσωπο.[quads id=1]

Η Paola Saulino, 28, ορκίστηκε να ικανοποιήσει όλους όσους θα ψήφιζαν ‘όχι’ στο Ιταλικό δημοψήφισμα του 2016. Αφού το ‘όχι’ πέρασε με 59%, ισχυρίζεται πως είναι σε περιοδεία από τον προηγούμενο Μάρτιο και πως έχει ικανοποιήσει πάνω από 400 άντρες.

Πλέον όμως αναγκάστηκε να σταματήσει την περιοδεία της για να ξεκουράσει το στόμα της μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν σκύλο.

“Ο γιατρός μου είπε να μην κάνω μεγάλες κινήσεις με το στόμα μου για αρκετούς μήνες. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάρρωση της πληγής.”

Το πρόσωπό της τραυματίστηκε άσχημα όταν ο σκύλος ενός φίλου πήδηξε πάνω της και την δάγκωσε. Τραυματίστηκε στην μύτη, το στόμα και τα χείλια αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει πλήρως.

Μόλις γίνει καλύτερα, σχεδιάζει να συνεχίσει την περιοδεία της και είπε πως θέλει να πάει και στην Βρετανία επίσης. Η Paola Saulino έκανε την εμφάνισή της το 2016, λέγοντας πως ‘τηρεί τον λόγο της’ όταν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της σε 10 πόλεις της Ιταλίας.

Κάποιοι είπαν πως ήθελε απλά να τραβήξει την προσοχή και πως η περιοδεία της ήταν ένα ψέμα. Άλλοι ισχυρίζονται όμως πως υπάρχουν στοιχεία και ακατάλληλες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Και εμεις την βρήκαμε… για να μην λέτε…

Credit: dailymail.co.uk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here